fredag 31 januari 2014

8 Glada

 Hejsan där ute!
Tiden springer i väg här. Men all ledig tid går åt till träning av mig och vovvarna nu inför BTT.
Vi har alla tikar utom mini som är i löpen, ja Crazy är väl snart klar. Men de kan va lite så att stannar vi så vill gärna hanen bredvid kliva på.. så nu tuta vi på i raskfart ist :)

Om några veckor ska jag vara funktionär på Amundsen. Faktiskt längtar jag tills den helgen även om de innebär jobb. Men de är ett roligt jobb :)
Nu måste jag springa vidare.
Men trevlig helg på er ;)

måndag 20 januari 2014

Då ha kiwok blivit igång dragen oxå

Idag märkte jag att kiwok börjat löpa :) Mini hon kan allt sätta igång alla hon ;) 
På ett sätt är de bra att alla löper nu för då är de fritt fram på BTT utan löptikar :)

lördag 11 januari 2014

faaan

 När man kan mixa hundarna med olika är skoj! Jag är glad jag har så pass snälla hundar att man inte behöver oroa sig allt för mycket. Idag kom en chock.... crazy löper som brukar löpa i mars.... faaannn... jag skulle ju röntga henne och para till våren.... Nu går inte de . Gissa att de är Mini som drog i gång henne :( Å jag behöver crazy i tävlingen i mars så de va dags att byta plats på alla i hundgårdarna oxå. 

För någon vecka sedan hade vi två gröndlandshundar här med ägare å då va de sur blötsnö. Men vad impad jag är på grönisar. De e ju som alaskan huskys :) körde i från oss i ett naffs. Men jag hade ju lite last i släden oxå men ändå :)
De va allt från idag.

onsdag 8 januari 2014

Nu kör vi igen

Hejsan
Nu har vi gått från varannan dag's hårdare körning till 6dagar i veckan fram till våren.
Vi kör ju alltid last i släden så de vänjer sig bid tyngder så klart annars blir de ju bara konditions träning å det finns det ingen mening med! Blir lite muskler då :) kör vi 6st så räknar vi på att de ska dra minst 150kg. Det är lagom träning. Då räknar jag in min egen vikt så klart :) 
Jag ska verkligen gå in nu för att blogga mer om hundarna. Å den som inte vill följa hund bloggen så ska jag börja blogga på min andra oxå om lite annat. De privata livet håller jag för mig själv men lite träning inredning mat och allmänt osv osv hamnar där!
Det var allt från mig för denna gång.
Kram från oss

måndag 6 januari 2014

Jag håller på testa via mobilen nu :) vissa kort vill inte med tydligen men tids nog ska jag nog få till allt ;) idag hade vi en turkörning där dom fick köra själva och jag tog min gamla skoter då min nya som ska kunna användas i jobbet hade fel kod på gasen :/ de ska va gamalt ;) 
Var ganska imponerad på vovvarna idag för dom låg så lugnt å fint å vänta fast vi var i starten. Men de bilderna ville inte komma med nu :/
Men på återseende liksom!
Kram från oss

lördag 4 januari 2014

God fortsättning

Hejsan
Jag vet jag har varit ur kass på att blogga, å inga bilder finns på datorn längre. Men ska se om jag kan börja blogga från mobilen då jag knappt sitter vid datorn nu mera!!
Vad händer med alla vovvar nu då.....
Ewok har flyttat upp utanför Umeå till en annan malamute. Känns både och. Jag är glad för hans skull för nu får han mer tid än vad jag gett honom och det är han värd!!! Man får se det så ibland. Se sanningen i vitögat.
Chabby vår lilla rottis (rottweiler) valp växer och frodas. En himla odåga som biter sönder allt som kommer i hans väg :P haha. Huga så jag har fått sprungit efter han!!! Men han är hur bra som helst. Ångra inte en sek att jag köpte honom. Men han får gärna bli typ 3 år NU =)
Malmauter mår fint. Å mina tre inlånade vovvar mår fint oxå. Greta är ganska snäll mot chabby så vi får liksom varva henne ute nu på nätterna så hon får frid från lille killen som är på henne hela tiden!! Men de går ingen nöd på henne för de. Önska bara jag kunde lägga in mer jobb för henne nu på vintern oxå... spår typ.
Annars är allt toppen med alla små liven. 
Det får nog vara allt för idag.
Ja ska se till att uppdatera bilder och layout på bloggen snart =)
Kram från oss.