tisdag 12 juli 2011

Träning träning

Halloj


Står mycke träning på schemat nu, ja vi kör ju inge drag nu under den varma periderna, men vi tänker,träna kontakt övningar och lydnad.


I mitten på aug ska jag å mina goa vän Kirsten ha våran hund fest =)


Kommer bli sååå himla skoj,valpar som vuxna hundar får komma. Vi kommer grilla/ha lekar för hundar och folket och sen bara lekar för dom mänskliga =)


längtar som en tok efter denna helg !!!


Jag har ju tusen järn i elden hela tiden, varje helg fram tills mitten på sept är full bokad =) Men sån e jag å de brukar vara så ganska ofta i mitt liv*mysko:)*


Nä jag ska ta och fota lite mer, tar ju mest bilder med mobilen nu då min kamera e på undersökning, och dom bilderna får jag inte in på datorn.


Men de kommer.


Kram från oss på kenneln


fredag 1 juli 2011

kursen ha dragit i gång

Hejhej

Ja men då ha vi fått lite tid för bloggen oxå =)

Min lite Crazy fick syster besök förra veckan =) Kvinnan var på besök=)

De är lite olika varandra, jag hade ju hellre haft kroppen på kvinna än på min pansarvagn =)

Men Crazy är en fin tjej med super fint utseende =) Så jag ska inte klaga =)
Första kurs tillfället är av klarat, man börja 08:00 och slutar 18:30 tor,fred,lör och söndag 08:00 till 17:00. Det är hel dagar i skolbänken vill jag säga =)
men skoj, mycket nyttigt vetande =)
Vi har ju mycke hem uppgifter som ska vara klart tills i aug... på sjukdoms sidan ha jag skrivit klart allt för hela terminen =) men de var därför de var sååå roligt =)
Sen ska vi skriva om 3 raser tills aug(10 st sammanlagt) Jag har skrivit 2st så de rör på sig =)
Vi ska även ha praktik på 2hundar inlånade tills aug. Dom gör jag klart till veckan :P Sen är det bara 2 böcker och klickers träning med egen hund som jag kan hålla på med på semestern och läsa ut böckerna då =)
Nice :P
Ja så är det väl i korta drag. Tränar rätt mycket för att få till beteendet rätt på våran omplaceringshund och på Crazys galna beteende till mat :P De e knasigt konstigt hur man kan ha sådan aptit;)
Nä måste ila.
Kram från oss till er.