lördag 14 maj 2011

Nu ha jag fått bilder

Hejsan

Jag nu har jag fått lite foton av Cathrine Ericson Affärsnytt på när sonen ställde Magoo den där gången.


De höll sig kvar länge men det var nära iaf;)

Det var så fina att se tillsammans =)
Jag är glad vi har en lättviktare till hund oxå som barnen kan hålla på med:P
Visst det öva ganska bra med valpen nu, men man vet ju inte hur hon kommer var då hon blir äldre:D Blir hon som Ayla så är det bäst att hålla i kopplet,men blir hon som Kiwok så blir det lugnt:D
Nu är det bara några veckor tills kursen börjar. Spännande =)
Ha en fin helg.
Kram från oss

onsdag 4 maj 2011


Hejsan

Ja nu är sommaren nära!


I går kom tidningen polarhunden så fick jag en ruta jag med då jag gått med i utställningskommitten. Nog om de och över till:......


Jag var och lät Magoo träffa lite får för att se om intresset för vallning fanns.
Och det måste jag säga utan att fatta hur man göra så gick det toppen. Nu var dessa får snälla och hundvan, men när jag väl börja gå efter fåren med Magoo så blev han en helt annan hund, han börja ju faktiskt flytta på dom, han putta med tassen och nosen om det inte gick, nu hade jag koppel på Magoo för jag märkte att han sluta helt lyssna på mig bland hästarna och fåren =)



Men det var skit skoj även om jag sprang som en galning där efter fåren i lilla lilla kopplet =) Detta vill jag testa igen men med längre koppel så jag får träna Magoo till att lyssna på mig oxå =) När han är upp jagad =) Han tappa bort min röst helt totalt där ;)
Min goa Ayla fick sig ett tjuvnyp av våran nya hund på gården i söndags då grannarna var å hälsa på =( Just vid ögat,det blev lite uppsvullet men jag var snabb och spola med en ögon salva som skyddar ögat mot skavsår å tvätta så det blev inget.
Han e jätte snäll våran nya, men han blir fort rädd när han är "trängd" med andra hundar,han är nu uppvuxen själv så det är nog ett stort bidrag till allt. Men vi jobbar vidare med "lill" killen. Jag tycker synd om han för han är super snäll mot alla hundar stor som liten, men då han blir ska vi säga stressad,uppjagad,rädd när inte jag är med så händer något. Han är ju ur gullig mot alla annars,vare sig det är en katt,människa eller hund, men då inte jag är med så kan han bli osäker. Men jag jobbar som sagt vidare med detta =)
Jag utmannar han för att se hans gränser och han är egentligen en genom snäll hund. Men trivs bäst att stå själv i hundgården tyvär.

Här uppe är Ayla vid soffan nästan nere i den blå godis skålen =) Det är sonen som är fotograf;)
Ni ser ju att såret bidde inte alls så stort som tur va, men nära ögat!
Ha det gott där ute och ta hand om varandra.