söndag 21 november 2010

Jobbigt


Hejsan!!
Ja de blir nog att släng in allt i bilen ett tag till =) För vi ha testat två gånger från gården sedan i torsdags och det fungera inte, gropigt och blodsmak i munen för att ta sig fram :D haha.
Nä men skogsbilvägarna fungera toppen nu.
I dag åker fodertiken hem. De var lite knöligt när hon inte kunde anpassa sig till de andra hundarna.
Och att hon bet sönder min dörr i hundgården och levde om så känns det bäst så här.
Perfekt familjehund =) Så go och snäll och lugn inne och när hon fick vara med överallt. Men jag tror hon tror hon är en bäbis istället för en hund =)



Mörk och trist skogsbild
Kram från oss

torsdag 11 november 2010

Några turer till så


Hejsan!!
Ja nu kommer snön :D så snart kan man köra från gården :D Mycket mer lättsamt än att slänga in allt i bilen och fara. Men gillar man något så går allt bra va :D

Det var ju en dam som ringde mig och fråga om vi kunde passa deras draghundstik, och det ville jag ju nu inför vintern =) Men trist nog så blir hon under pressade stunder stressad och hugger(naffsa) mot de andra även mig och barnen, inte för att jag är rädd hon ska bita någon hårt för hon vill bara ta sig fram utan problem, men fel hund hon hugger mot så smäller det och inte roligt med alla linorna i spannet isf =( Trist som f-n för hon var super skoj att dra med.
Men de är inte alltid det fungera klockrent som sagt vad. Och jag tänker inte klatra mig igenom vintern utan vill bara njuta :D

Ha det gott där ute.
Kram från oss alla.

onsdag 3 november 2010

Kiwok

Hejsan
Idag var jag till Veternären för ögon lysning av Kiwok och hon klara det i året igen =) Vilken fin hund :D hihi.
Jag hade två tider, men då hade en vän lite brådis med hennes hane då han skulle ev gå till avel och då spara jag min Ayla till feb istället för ögon lysning =)
Jag ska titta höfterna på henne i nov, de känns roligt att få se hur dom ser ut:D

Ha det gott där ute i höst/vinter myset :D
Kram från oss